Més de 150 xiquets de Benaguasil participen en l’Escola de Nadal

navidad benaguasil

Tallers de manualitats, josc i activitats lúdiques relacionades amb tradicions nadalenques

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la Regidoria de Joventut, ha donat inici hui als tallers de l’Escola de Nadal, dirigida a xiquets d’entre els 3 i els 12 anys.

Enguany participen un total de 150 xiquets que fins al 30 de desembre gaudiran de les activitats nadalenques que l’Ajuntament ha pensat per a ells durant els seus dies de vacances escolars.

La temàtica general gira entorn de les diferents tradicions nadalenques que existeixen al voltant del món, realitzant manualitats i activitats lúdiques relacionades amb el país a tractar.

L’activitat es desenvolupa en les instal·lacions del BClub. Fins allí s’ha desplaçat la regidora de l’àrea, Ana Aleixandre per a visitar als xiquets que participen en aquesta activitat municipal gratuïta amb l’objectiu d’oferir a les famílies una conciliació laboral en aquestes dates que són no lectives, però sí laborables.

Les propostes per als més xicotets es completen amb la fira gamer hui i demà, la ‘tardevieja’ infantil el dia 31 de desembre, el lliurament de cartes als emissaris del Reis Mags del 2 al 4 de gener i la Cavalcada de Reis el dia 5.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà