El sacerdot José Peiró, fill predilecte de Benaguasil als seus 100 anys

cura benaguasil

En agraïment per ser un exemple d’experiència

El veí de Benaguasil i rector, José Peiró, va celebrar ahir amb els feligresos, familiars i companys sacerdots els 100 anys d’edat complits el 10 de març amb una missa a l’església presidida pel vicari episcopal.

En la mateixa va participar també l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, qui en nom de tot el municipi va felicitar José pel seu 100 aniversari, i li va reconéixer la gran faena apostòlica realitzat durant els més de 75 anys de sacerdoci i de tota una vida de lliurament a Benaguasil i en les parròquies que ha estat.

En agraïment per ser un exemple d’experiència de tota una vida dedicada a ajudar als altres i a predicar la paraula de Déu amb una dedicació i treball encomiable, l’alcalde li va entregar un pergamí, la seua partida de naixement i la medalla de Benaguasil, al mateix temps que va anunciar que en els pròxims dies ho faran Fill Predilecte de Benaguasil.

Al final de l’ofici religiós, José va rebre nombroses mostres d’afecte per part dels assistents a l’eucaristia que es van acostar a saludar-li i felicitar-lo amb motiu dels seus cent anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà