Finalitzen les obres del polígon de l’Eliana

Les obres han ascendit a un milió d’euros

Les obres del polígon industrial de l’Eliana, en les quals l’Ajuntament ha invertit prop d’1 milió d’euros, han completat la urbanització dels 200.000 m² destinats a indústria no-contaminant del sector Suzi-1.

El projecte, que es va iniciar al 2021, ha consistit en la reparació de desperfectes causats, que ha assumit l’Ajuntament, i en els treballs d’enllumenat i jardineria que no van ser executats per l’Agent Urbanitzador en 2015, a càrrec dels propietaris.

Després d’aquest llarg procés l’Eliana podrà passar de ser una ciutat solament de serveis a una ciutat industrial que atraurà empreses sostenibles mediambientalment, innovació, desenvolupament econòmic i creació d’ocupació per a veïns.

La localitat posa en marxa així un nou parc empresarial altament competitiu que s’erigeix, alhora, en nou espai de desenvolupament, tant pel seu accés directe a la CV-35, la seua proximitat a l’aeroport i al nucli urbà -que li dota de multitud de serveis-, com per la seua dotació de zones verdes i aparcaments.

Aquest entorn empresarial naix amb la vocació de convertir-se en un recurs actiu i eficaç de futur que col·labore en la millora de la qualitat de vida del municipi, la del seu teixit empresarial i la de la seua ciutadania.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha celebrat “un dia històric que permetrà a l’Eliana complir, entre altres, els objectius de potenciar la seua diversificació industrial i fomentar l’economia i l’ocupació local”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà