Benaguasil contracta 15 veïns desocupats

Desenvoluparan funcions de suport i neteja en edificis municipals i en la brigada municipal

L’Ajuntament de Benaguasil continua treballant per a facilitar la inserció laboral de persones en situació de desocupació amb la contractació de 15 veïns a través dels programes de foment d’ocupació Empuju, Explus i Emdisc.

La formalització dels contractes ha tingut lloc a l’Ajuntament en un acte presidit per l’alcalde, Ximo Segarra, i la regidor de l’àrea, Patricia Merenciano. Allí els han donat la benvinguda i desitjat l’aprofitament d’aquesta nova etapa en les àrees municipals assignades, així com han destacat “la important injecció econòmica que aquests contractes suposen per a les famílies beneficiàries, per la qual cosa des de l’equip de govern continuarem potenciant i impulsant plans que ens ajuden a lluitar contra la desocupació dels veïns de Benaguasil”.

A través del programa EMPUJU s’ha contractat 6 persones menors de 30 anys per a desenvolupar les seues funcions com a conserge, peó agropecuari i neteja durant un any.

Pel que respecta al EXPLUS s’ha realitzat la contractació d’un conserge, dos peons i 2 persones de neteja, majors de 30 anys, per un període de dotze mesos. A més, a través del EMDISC s’han incorporat quatre persones desocupades amb discapacitat per a realitzar labors de conserge i peó durant nou mesos.

El Consistori cofinançarà aquestes ocupacions juntament amb la Generalitat Valenciana i el suport de la Unió Europea a través del Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà