“El teu valor no és quantificable. No deixes qeu els likes et definisquen”

L’ens comarcal vol recordar a totes les persones usuaries de Xarxes Socials que el seu valor no es pot mesurar

Aquest mes de setembre, la UPCCA Mancomunitat Camp de Túria vol recordar a totes les persones usuaries de Xarxes Socials que el seu valor no es pot mesurar en likes, comentaris o visualitzacions.

L’addicció a les xarxes socials existeix i és un problema que no ha de passar-se per alt. Així com també existeix l’assetjament per xarxes socials, del qual qualsevol pot ser víctima. Si ho necessites, demana ajuda.

Les xarxes poden ser interessants, educatives, divertides… però no han d’influir en l’autoestima de les persones, tan per a bé com per a mal. D’ací el lema triat: “El teu valor no és quantificable. No deixes que els likes et definisquen.”

Des que les xarxes socials van arribar a la societat, moltes persones les utilitzen en el seu dia a dia per a compartir les seues vivències. No obstant això, per molt integrades que estiguen en la nostra vida, no hem de caure en el parany de pensar que la nostra presència en xarxes pot definir la nostra realitat.

El nostre valor com a persones va molt més allà que tinguem més o menys seguidors, o que les nostres fotos o vídeos reben més o menys “m’agrada”. Per això, mitjançant aquesta campanya, es pretén animar a la reflexió als qui en algun moment s’han trobat entrant, una vegada i una altra, als seus perfils esperant veure incrementar-se les interaccions i sentint frustració en cas de no aconseguir-ho..

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà