Més de 400 corredors participen en la Pujada a la Montieleta de Benaguasil

La prova està organitzada pel club ACPL amb el patrocini de l’Ajuntament i dels col·laboradors locals

Benaguasil va acollir dissabte passat la Pujada a la Montieleta, una carrera que enguany compleix la seua XVI edició i en la qual van participar 422 corredors, dels quals 82 van ser locals. El tret d’eixida es va produir a les 18:30h des de l’Avinguda, transcorrent la carrera per un ferm mixt, inicialment urbà que va portar als participants fins al Santuari de Montiel i per camins d’horta per a tornar de nou a l’Avinguda, lloc en el qual es va situar també la meta.

El primer corredor a travessar la línia de meta va ser Luis Agustin Escriche, amb un temps de 00.33:00 mentre que en la categoria femenina va ser Laura Domene García qui es va aconseguir la primera posició amb un temps de 00.37:45. Respecte als corredors locals, Javi Domínguez que va marcar un temps de 00.35:35 i Mª Ángeles Ramada (00.50:37) van ser els primers a arribar a la meta.

Com és habitual en aquest esdeveniment, es va registrar en tot moment un gran ambient, tant per l’alta participació d’atletes, com per la presència de nombrosos veïns i aficionats, que van voler gaudir de la carrera en directe, i animar també als participants en aquesta, aconseguint convertir aquesta cita en una autèntica festa de l’esport.

Finalitzada la prova, en la mateixa Avinguda es va procedir al lliurament de trofeus per part de les autoritats locals als tres primers classificats de cada categoria. També va haver-hi premis per a l’últim a aconseguir la línia de meta (trofeu Toni Lastra) i per a l’equip més nombrós.

La carrera de 10kms de distància, inclosa en el Circuit de Carreras Populares de la Diputació de València, va ser organitzada pel club ACPL amb el patrocini de l’Ajuntament i dels col·laboradors una distància de 10K.