Benaguasil proclama a Noemí i Ainhara falleres majors

L’Auditori va acollir l’acte d’exaltació

L’Auditori de Benguasil va acollir el passat dissabte l’acte d’exaltació de la Fallera Major, Noemí Ferrer; de la Fallera Major Infantil, Ainhara Sanabria, acompanyada de la seua cort d’honor, i del president infantil, Asier Ortiz.

Després de l’acte es dona el tret d’eixida al calendari faller de l’exercici 2023-24 que continuarà amb la presentació dels esbossos fallers el pròxim 2 de desembre.

La jornada es va iniciar amb un cercaviles en el qual les màximes representants de Benaguasil van ser acompanyades des de la Plaça Mariano Benlliure fins a les portes de l’Auditori de la Unió Musical per les comissions falleres i per juntes locals de poblacions veïnes, així com per les autoritats locals.

fallera mayo benguasil

Passades les set de la vesprada donava principi l’esperat acte amb el nomenament de la Junta local Fallera i de les xiquetes que formaren la cort d’honor de la fallera major infantil, Carla Romero i Daniela Bó. Després d’això va pujar a l’escenari Ainhara i Asier, acompanyats per la presidenta de la Junta Local Fallera, Pepa Cano i per la regidora de Festes, Ana Aleixandre, que va ser l’encarregada d’imposar-li la banda i la joia que l’acredita com la màxima representant dels xiquets de Benaguasil.

Tot seguit va arribar el moment de proclamar a Noemí, que acompanyada per la presidenta de la JLF i per l’alcalde, Ximo Segarra, va rebre la banda de fallera major.

Després d’això van pujar a l’escenari les juntes locals de Riba-roja de Túria, La Vall d’Uixó, Montcada, La Pobla de Vallbona, Carcaixent, Paterna, Benetusser i Benicarló i les 10 comissions falleres de Benaguasil.

La regidora de Falles i l’alcalde van tancar l’acte amb la imposició de l’escut d’or a les noves falleres majors.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà