Elizabeth Ventura, proclamada Fallera Major de Llíria

falleras mayores lliria

Comptarà amb una cort d’honor única al no haver-hi representant infantil

Les falles de la capital del Camp de Túria ja compten oficialment amb la seua màxima representant per al pròxim exercici, Elizabeth Venura Deval, de la comissió Plaça de Pedralba.

L’acte de proclamació com a fallera major de Llíria de l’any 2024 s’ha celebrat al teatre de la Llar de les Persones Majors, amb la presència també de la regidora de Festes Maria José Llopis, el president de Junta Local Fallera Martín Martínez, i una representació de les comissions falleres de la localitat.

La nova fallera major de Llíria comptarà amb una cort d’honor única al no haver-hi representant infantil. Estarà formada per Natalia Giménez, María Martins, Silvia Erla, Maria Dolores Romero i les xiquetes Pilar Gras, Vega Castillo i Aicha Ferrer.

L’alcalde Joanma Miguel ha donat la benvinguda a Elizabeth Ventura a “esta experiència única, el major honor que pot tindre una fallera de la nostra ciutat, un somni fet realitat”. I, “des de l’estima i l’admiració”, li ha desitjat “tot el millor per a este nou exercici faller ple d’emocions, en el qual estarà acompanyada per tot el col·lectiu de la festa”.

Despedida falleres majors 2023

En la primera part de l’acte, s’ha celebrat la despedida oficial de les falleres majors de Llíria de 2023, Esperanza Rubio i Andrea Peris. Per a les antecessores d’Elizabeth, el primer edil ha tingut paraules d’agraïment “pel gran paper que han exercit, amb la seua simpatia i saber estar s’han guanyat l’afecte de totes les persones amants d’esta festa a la nostra ciutat”.

D’esta manera, Llíria es prepara ja per a viure les Falles de 2024. La pròxima cita serà el 12 de novembre amb la gala d’exaltació de la fallera major i la seua cort d’honor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà