Les falles de Benaguasil revelen els monuments de 2024

Les deu comissions presenten els esbossos

Aquest cap de setmana les comissions falleres de Benaguasil han revelat els esbossos dels monuments que plantaran l’any vinent, en un acte carregat d’emoció i ganes perquè aquests dibuixos cobren vida en poc més de tres mesos.

Representades pels presidents i falleres major i infantil, cadascuna de les 10 falles que hi ha a Benaguasil va pujar a l’escenari per a mostrar les seues propostes i revelar el que és el secret millor guardat per les comissions, els esbossos dels monuments que el 15 de març eixiran al carrer.

Un a un tots ells van explicar la temàtica plasmada, l’artista i la composició dels monuments que es plantaran als carrers de Benaguasil el mes de març.

A la presentació van acudir l’alcalde Ximo Segarra, i la regidora de Falles, Ana Aleixandre, els qui, al costat de la presidenta de la Junta Local Fallera, Pepa Cano i les Falleres Majors de Benaguasil, van rebre a les comissions.

Abans de l’acte, els representants de les comissions van desfilar pels carrers abillats amb la indumentària tradicional valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà