Gran afluència de públic en el mercat de Nadal de Benaguasil

L’Ajuntament ha instal·lat una pista de gel

Benaguasil ha celebrat aquest cap de setmana el tradicional mercat nadalenc que ha comptat des de la seua obertura amb una gran afluència de públic que ha aprofitat per a recórrer els llocs instal·lats en la Plaça Major i gaudir de les nombroses activitats realitzades.

Els artesans han mostrat tot tipus de productes, des d’artesania, formatges, xocolates, joguets i bijuteria fins a dolços, menjar i articles de decoració. També les associacions, comerciants locals i clavàries han volgut ser presents en aquesta nova edició del mercat per a donar-se a conéixer i promocionar els seus productes.

Durant els tres dies de mercat els veïns de Benaguasil i de poblacions veïnes han gaudit de tallers de manualitats, carter real, jocs, espectacle circense i de foc a més de grups d’animació i ball que amb les seues coreografies han desfilat pels voltants del recinte.

A això s’ha sumat la pista de gel que ha instal·lat l’ajuntament amb la col·laboració dels lluïsos i filles de Maria 2024 per a entretindre als més xicotets.
La regidor de l’àrea, Ana Aleixandre ha destacat la “gran afluència de públic i participació que hi ha hagut durant el cap de setmana i ha agraït a tots els posats participants la seua implicació un any més en aquest mercat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà