Benaguasil acudeix a Fitur amb una oferta turística de cultura, festes i gastronomia

L’estand de Benaguasil també té espai per a les Falles

Un any més Benaguasil és present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que s’ha inaugurat hui a Madrid. En aquesta edició des de la regidoria de Turisme s’han volgut promocionar les fites que defineixen l’oferta turística de Benaguasil, concretament la cultura, la gastronomia i les festes.

Els regidors Ana Aleixandre i Stephane Soriano han sigut els encarregats de presentar els atractius que ofereix Benaguasil, i de donar a conéixer les possibilitats que poden trobar les persones que vulguen visitar el municipi. Per a això han repartit fullets informatius i tot tipus de material promocional amb el qual mostrar als visitants que aquests dies passen per FITUR les excel·lències i els atractius turístics de Benaguasil.

Però sens dubte un dels elements fonamentals de la promoció de Benaguasil en FITUR serà el món de les Falles, que demà comptarà amb la visita de les Falleres Majors, la seua cort d’honor, de la presidenta de la Junta Local Fallera i del president infantil.

Ana Aleixandre ha destacat que “aprofitant l’oportunitat que ens brinda la Diputació de València venim a promocionar Benaguasil i a mostrar els seus atractius, el seu patrimoni cultural, les seues festes, la seua gastronomia i en definitiva els seus encants representatius perquè el major nombre de persones conega la nostra oferta turística”.

A més els regidors aprofitaren la visita a la qual és la major fira de turisme per a fer nous contactes i, mostrar als *touroperadores que acudeixen a Fitur per a conéixer la riquesa patrimonial, social i cultural de les destinacions turístiques, totes les potencialitats que té Benaguasil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà