Les Falleres Majors de Benaguasil promocionan les Falles en Fitur

fallas fitur

Noeamí i Ainhara participen en la fira de turisme

Les màximes representants de les Falles de Benaguasil van acudir ahir a Fitur coincidint amb el Dia de la Comunitat Valenciana per a promocionar la festa fallera.

Juntament amb els regidors Ana Aleixandre, Stephane Soriano i Rubén Araque, la comitiva, formada per la presidenta de Junta Local Fallera, Pepa Cano, la Fallera Major, Noemí Ferrer, la Fallera Major Infantil, Ainhara Sanabria, el president infantil Asier Ortiz i les xiquetes de la cort d’honor, Daniela Vivó i Carla Romero, va tindre l’oportunitat de donar a conéixer les Falles de Benaguasil i fer-se fotografies amb els visitants que li ho demanaven, atrets per la indumentària valenciana.

A més de visitar diversos expositors, la delegació fallera també va ser present durant la visita de càrrecs polítics a la zona de la Comunitat Valenciana comel president de la Generalitat, Carlos Mazón, de la consellera de Turisme, Nuria Montes, i del president de la Diputació de València, Vicente Mompó, a qui van obsequiar amb detalls fallers.

La participació de les Falles de Benaguasil en Fitur ve a sumar-se a les accions de promoció turística de les festes realitzades per l’Ajuntament per a mostrar el potencial i convidar als visitants a conéixer i descobrir les falles de Benaguasil, declarades festa d’interés turístic provincial.

Durant tot el cap de setmana, Benaguasil continuarà oferint la seua oferta turística i cultural en l’estand de la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà