Llíria celebra el segon fòrum de participació juvenil

La Regidoria de Joventut ha recaptat les propostes i necessitats des joves

L’Espai Jove ha acollit esta setmana la segona edició del Fòrum Jove de Llíria. La trobada va comptar amb l’assistència de l’edil de Joventut i Infància, Andreu Badía, al costat de l’equip tècnic del departament municipal, i la participació de persones joves de diferents perfils residents a la localitat.

L’objectiu d’esta iniciativa és recaptar informació, de primera mà, de les demandes i necessitats de la població juvenil del municipi.

Així, “tenim la possibilitat d’atendre i donar-li una resposta més efectiva, tant en la varietat com en la qualitat del servici que es presta i en les activitats que s’oferixen des del Departament de Joventut”, ha assenyalat el regidor Andreu Badía.

D’entre les propostes realitzades pels joves participants, cal destacar les sol·licituds de beques esportives i formatives, excursions i activitats culturals, tallers i formació en valors, classes gratuïtes d’idiomes, programes d’intercanvi i concursos artístics, entre altres.

A més de les seues aportacions en el Fòrum Jove, també s’han compromés a participar activament per a la seua consecució i difondre estes accions entre les persones joves dels seus entorns.

Per part seua, la Regidoria de Joventut de Llíria posarà a la disposició del col·lectiu i de les seues sol·licituds, les infraestructures i el finançament que siga possible, per a concretar en realitats les seues aspiracions i necessitats.

Finalment, l’edil ha destacat la importància de “realitzar estos fòrums entre la joventut de manera periòdica, amb la finalitat d’avaluar l’execució d’estes accions i recollir futura informació per a impulsar altres que les persones joves demanden”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà