Benaguasil participa en el Women Equity per la igualtat de gènere

La quarta jornada s’ha celebrat en Novo Mesto

Un total de nou dones de Benaguasil han participat en la quarta jornada del projecte europeu ‘*WomenEquity’ que del 6 al 8 de febrer s’ha celebrat en Novo Mesto, Eslovènia.

Sota el títol “Integració de la Perspectiva de Gènere a la Unió Europea” la jornada ha servit per a crear consciència i buscar solucions per a reduir les barreres a les quals s’enfronten les dones per a aconseguir una major inclusió en el mercat laboral i millorar les seues condicions.

La trobada ha reunit a més de Benaguasil, als representants dels diferents països europeus que formen part del consorci del projecte, Itàlia, Portugal, Grècia, Romania, Eslovènia i Bèlgica. Tots ells han participat en les sessions per a proporcionar eines pràctiques que milloren la situació de les dones, a més d’intercanviat valors i tradicions culturals europees i enfortit els vincles entre els territoris de la UE.

L’esdeveniment d’Eslovènia s’ha celebrat després dels realitzats a Benaguasil, Lourinha i Guardistallo, i forma part dels set esdeveniments previstos durant els 18 mesos del projecte.

Amb un pressupost de 137.435 euros, Women Equity forma part de la convocatòria de Xarxes de Ciutats del Programa de Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors (CERV), i tracta d’abordar l’accés de les dones al mercat laboral des d’una perspectiva europea, gràcies a la col·laboració entre municipis com Benaguasil, Botosani, Lourinha o Guardistalo en cooperació amb entitats privades com Finnova o Fifty-Fifty.

L’objectiu és involucrar activament a individus i organitzacions per a promoure la igualtat de gènere i proporcionar eines pràctiques que milloren la situació de les dones. Així mateix, el projecte pretén conscienciar i implicar a tota la ciutadania en aquesta realitat, així com a les entitats públiques i privades, oferint eines de treball basades en la igualtat per a aconseguir una major inclusió de la dona en el mercat laboral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà