Judith Domènech, nova portaveu comarcal de Iniciativa-Compromís

El partit ecosocialista renova la seua direcció al Camp de Túria

El passat 9 de febrer es va celebrar a Llíria el Congrés extraordinari d’Iniciativa-Compromís a les comarques d’Interior Nord (Camp de Túria, La Serrania i Racó d’Ademús), on es va renovar el Consell Executiu comarcal amb un 96% de vots a favor.

La nova direcció comarcal està liderada per Judith Domènech, del col·lectiu de Riba-roja, qui encara esta nova etapa amb “il·lusió i valentia amb la finalitat de rellançar l’activitat política de l’organització, enfocada a impulsar propostes que milloren la vida de la gent”.

La militància també va donar suport a la renovació del Consell Executiu integrat pel Diputat provincial i regidor a Sant Antoni de Benaixeve, Pau Andrés, així com Mari Carmen Chiva, regidora a Casinos, Vicent Murgui, portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Olocau, i Rafael Ramos, del col·lectiu de Loriguilla.

Segons les paraules de la nova portaveu, la executiva renovada “representa les diferents realitats en la comarca: des de municipis on Compromís té l’alcaldia fins aquells on estem a l’oposició o on estem implantant nous col·lectius”.

Els eixos de treball ratificats per l’assemblea inclouen la normalització de les relacions amb totes les forces i militància de Compromís, l’impuls d’un treball específic per a la implantació a la Serrania i els pobles sense regidories, el suport als grups municipals dels Ajuntaments i la cooperació amb la resta de forces polítiques i socials que lluiten per la justícia social i l’ecologia al Camp de Túria, tot per a plantejar una alternativa transformadora als governs de dreta als Ajuntaments, Diputació i la Generalitat.

Procés de reflexió d’Iniciativa-Compromís

El Congrés comarcal s’emmarca dins del procés assembleari del partit ecosocialista integrat en Compromís. Per això es va debatre el document elaborat després del procés d’escolta d’Iniciativa-Compromís, que ja va comptar amb la participació de la militància comarcal en l’assemblea celebrada el passat 1 de desembre.

Per tal d’explicar les línies estratègiques del document de reflexió, l’Assemblea supracomarcal va comptar amb la presència del portaveu d’Iniciativa i diputat per Compromís-Sumar al Congrés dels Diputats, Alberto Ibáñez.

El plantejament estratègic que se sometrà a votació en l’Assemblea General planteja un full de ruta per a abordar els reptes de l’esquerra valenciana tant des del punt de vist organitzatiu com des de les propostes polítiques que transformen la societat.

En eixe sentit, els impulsors del document mostren la seua voluntat de refermar el projecte de Compromís com a “força política mobilitzadora i amb capacitat de lideratge social, que no renuncia a l’experiència aconseguida en els anys de govern”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà