La Policia Local de Benaguasil incorpora càmeres corporals

Els dispositius de videovigilància permetran als agents gravar de determinades situacions

L’Ajuntament de Benaguasil ha adquirit cambres corporals d’última generació per a la Policia Local. Els dispositius que portaran incorporats els agents en els seus uniformes, els permetran gravar les intervencions que realitzen en matèria de seguretat.

Les càmeres adquirides disposen de funcionalitat Wifi i GPS i estan dissenyades per a recollir àudio i gravar imatges en alta definició que estaran encriptades perquè únicament la policia puga tindre accés, garantint així la protecció de dades.

Es tracta de dispositius xicotets que els agents podran portar en els seus uniformes, però també poden anar acoblats en el quadre de comandament dels cotxes, podent gravar en temps real o emmagatzemar la informació per a ser descarregada posteriorment.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Rubén Araque, ha assenyalat que “la nova eina de treball permetrà augmentar la seguretat dels agents i també de la ciutadania, i l’eficàcia de les seues intervencions. Amb l’adquisició de les cambres seguim amb el compromís del Consistori de reforçar la labor de la policia i millorar el servei que prestem en temes de seguretat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà