La Crida anuncia que Benaguasil ja està en Falles

Crida Benaguasil

Els fallers van donar la benvinguda a les festes

Benaguasil va donar ahir el tret d’eixida a les Falles amb l’acte que anuncia la imminent arribada de les festes josefinas, la Crida. La Plaça va ser testimoni un any més, d’un dels moments més especials per al col·lectiu faller que es va congregar per a donar la benvinguda a les Falles.

L’acte va donar inici amb l’arribada dels màxims representants de les 10 comissions de la localitat. Tots ells van desfilar fins a l’Ajuntament, on a les portes els esperaven l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, i la regidora de Falles, Ana Aleixandre.

Posteriorment va desfilar la cort d’honor de la fallera major infantil, seguida de les falleres majors del municipi, Noemi Ferrer i Ainhara Sanabria, així com del president infantil Asier Ortiz i la presidenta de la Junta Local Fallera, Pepa Cano.

Després de les salutacions tots ells van pujar al balcó de l’Ajuntament on l’alcalde va ser el primer a dirigir-se a la multitud per a proclamar que “la capital del *mónfaller, Benaguasil, ja està preparada per a gaudir de les falles”.

Tot seguit i en una Crida conjunta van ser Noemí, Ainhara i Asier els que van pronunciar l’esperat crit de ‘Ja *estem en *Falles’, que va fer vibrar a les comissions falleres. Els tres van animar a la ciutadania a participar de les seues festes josefinas i a mantindre la tradició fallera i van agrair el treball i esforç dels fallers, finalitzant el seu discurs amb el tradicional “Visca Benaguasil i *visquen els Falles!”.

L’acte va finalitzar amb l’himne regional i el castell de focs artificials.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà