Doblet de la Falla Carrer de Llíria en el Ninot Indultat de Benaguasil

Fallas Benaguasil

‘No t’espantes’ i ‘Per ofrenar’, se salvaran de les flames el 19 de març

La comissió Carrer de Llíria ha sigut la gran triomfadora, aconseguint l’indult per als ninots presentats en les categories de Falla Gran i Infantil respectivament. Va ser quan l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, va pronunciar que les figures ‘Per ofrenar’ en infantil i ‘No t’espantes’ en falla gran aconseguien el triomf, quan els fallers el van celebrar en gran.

Abans de conéixer el veredicte del jurat, l’alcalde va felicitar a totes les falles pel nivell dels ninots que fan presagiar uns sensacionals monuments per a les Falles d’enguany, i va agrair el treball constant de les comissions. Posteriorment i amb els nervis a flor de pell dels fallers, l’inspector de la Policia va entregar els sobres custodiats fins al moment de revelar els premis als millors ninots.

ninot indultat Benaguasil

L’acte va estar presidit per les falleres majors de Benaguasil, Noemi Ferrer i Ainhara Sanabria, el president infantil i la presidenta de Juna Local Fallera, Asier Ortiz i Pepa Cano, acompanyades de l’alcalde, la regidora de Falles, Ana Aleixandre, i la Cort d’Honor Infantil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà