‘Un café amb l’alcalde’ de l’Eliana

Cafe con Salva

Els veïns podran reservar cita per correu o telèfon

L’Ajuntament de l’Eliana posa en marxa una nova iniciativa que busca facilitar la conversa amb els veïns i veïnes del municipi. Així, l’alcalde de la localitat, Salva Torrent, facilitarà un horari de matí i de vesprada per a fomentar el contacte amb els elianers.

En aquest sentit, el primer dimarts de cada mes en horari de matí a les 11:30 hores o a la vesprada a les 18:30 hores, els veïns i veïnes que vulguen traslladar-li inquietuds, propostes, suggeriments o idees podran sol·licitar cita a través del correu electrònic uncafeconsalvatorrent@leliana.es o en el telèfon 664051364.

“Volem conversar amb la ciutadania, conéixer les seues necessitats, escoltar les seues opinions per a entre tots i totes fer l’Eliana que desitgem. És una forma més d’acostar-nos als elianers i elianeres”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Es tracta d’una nova iniciativa que fomenta el contacte directe entre la població i l’ajuntament. A més, per a afavorir la participació es facilita una vesprada al mes per a poder atendre a tots els veïns i veïnes de l’Eliana. La iniciativa començarà el dimarts 2 d’abril i ja es pot reservar cita en els canals habilitats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà