El 8M reconeix la labor de 18 dones falleres de Benaguasil

Per la seua trajectòria i implicació en les seues comissions

L’Ajuntament de Benaguasil, dins de la programació del 8M, ha homenatjat dones rellevants de cadascuna les comissions falleres en reconeixement al seu treball per les festes.

L’acte, celebrat en el centre multifuncional BClub, va comptar amb la presència de l’alcalde Ximo Segarra, de les regidores de l’Ajuntament, així com de la fallera major de Benaguasil i la presidenta de la Junta Local Fallera. Totes elles van ser les encarregades d’entregar a cadascuna de les dones falleres que han destacat en la seua comissió un detall per la seua dedicació i passió per la falla.

Amb aquest acte el Consistori ha volgut, dins de la programació del Dia de la Dona, posar en valor el paper de la dona i la seua implicació i passió per les Falles. En aquest sentit han assenyalat que “des de l’Ajuntament hem dut a terme aquest homenatge a un grup de dones referents que han vinculat les seues vides a les seues comissions i que pel seu treball, esforç i compromís formen part de la història de les Falles de Benaguasil”.

Les dones homenatjades han sigut Montiel Herrero, de la falla L’Espardenyada; Alicia Peris i Angelina Donat, de la falla Cervantes; Teresa Muro i Pili Queral, de la falla El Pilar; Laura Gimeno i Maria Báez, de la falla Mont Montiel; Susi Montesinos i Isabel Bo, de la falla El Penyot; Vicenta Calaforra i Josefina Doménech, de la falla El Picaor; Cristina Ibáñez i Lola Alepuz, de Atra Que Tal; Maruja Durá, Montiel Real i Maruja Durá Orti, de Carrer de Lliria i, Fina Darijo i Fina Calaforra de Plaça de *Bous.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà