Doblet de la Falla Carrer de Llíria de Benaguasil

Galeria 5 Fotos

Plaça de Bous, segona i Atra Que Tal, tercera

La falla Carrer de Llíria s’ha alçat amb el màxim guardó de les falles de Benaguasil en obtindre el primer premi de la Secció Primera, segons la decisió del jurat en un acte celebrat en el saló de plens i en el qual l’alcalde Ximo Segarra ha sigut l’encarregat de revelar els monuments premiats

Amb el lema ‘Cromàticament’ de l’artista Paco Torres, i un monument infantil centrat en ‘Pensat i fet’, també de Paco Torres, la falla Carrer de Llíria fa doblet amb el primer premi dels seus dos monuments i, a més, rep també el primer premi d’Enginy i Gracia.

El segon premi ha correspost a la comissió Plaça de Bous, mentre que el tercer premi li ho ha adjudicat la comissió de la falla Atra Que Tal.

En segona secció, el primer premi ha anat a parar a la falla El Picaor i el seu monument ‘Que sorteta la meua’, de Josemi Gasent, seguida del Pilar, Topairet, El Penyot i Mont Montiel, que han quedat en segon, tercer, quart i cinqué lloc respectivament.

En tercera secció, la falla Cervantes és qui ha obtingut el primer premi amb el monument ‘Tradicions valencianes’, de l’artista Francisco José Dauder, mentre que la comissió de L’Espardenyada ha aconseguit el segon premi.

Quant al premi infantil, la falla Carrer de Llíria ha sigut la comissió guanyadora en la secció primera i la comissió del Pilar en segona i tercera secció.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà