Un detingut pels altercats en la nit de la plantà de l’Eliana

Un grup de joves va provocar una baralla multitudinària en El Molí

La nit de la plantà a l’Eliana s’ha saldat amb un detingut després dels altercats registrats en la falla de Antic Molí. Pel que sembla un grup d’uns deu joves procedent d’un altre municipi de la comarca de Camp de Túria, en concret de Benaguasil, segons algunes fonts consultades, es va dirigir a l’Eliana al voltant de les deu de la nit, passant per les diferents comissions falleres que celebraren la primera nit de Falles.

Al voltant de la mitjanit, l’altura de la falla El Moli, el grup de joves es va dirigir a diverses persones que estaven tirant petards al carrer i va començar una baralla multitudinària, tal com mostren alguns vídeos gravats pels veïns des de les vivendes.

Fins al lloc dels fets van acudir diverses patrulles de la Policia Local de l’Eliana i de la Guàrdia Civil, que es va emportar detingut a un dels joves per un delicte d’atemptat a l’autoritat. El dentingut va intentar agredir a un agent amb una rajola.

A conseqüència de la baralla hi haurà diversos ferits, un d’ells, una de les persones que es va enfrontar al grup.

En la mateixa nit, una hora després va tornar a produir-se un altre altercat en la mateixa zona, la qual cosa va obligar a intervindre de nou a la Policia Local.

Des de l’Ajuntament de la l’Eliana s’ha comunicat que davant aquests altercats, es reforçarà la seguretat alhora que s’ha reclamat la màxima col·laboració i respecte a les normes de convivència.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà