Benaguasil convoca les ajudes a esportistes locals

polideportivo Benaguasil

El termini de sol·licitud està obert fins al 22 de maig

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d’Esports, ha convocat les ajudes municipals a joves esportistes matriculats a les escoles esportives amb l’objectiu de fomentar i promoure la pràctica de l’activitat física i l’esport.

Podran ser beneficiàries els/as esportistes inscrits en el padró municipal almenys durant els 12 mesos anteriors a la data de sol·licitud de la beca, així com que estiguen matriculats en qualsevol escola esportiva de Benaguasil durant la temporada 2023/2024 i que tinguen una edat inferior a 19 anys.

El regidor De l’àrea d’Esports, Rubén Araque, ha posat en relleu “l’aposta del Consistori pel foment de l’esport, no sols a través d’aquestes línies d’ajudes, sinó a través de les diferents iniciatives i millores que contribueixen a afavorir i promoure la pràctica esportiva en el municipi”.

El termini de sol·licitud d’ajudes es troba obert fins al 22 de maig i les bases així com el full de sol·licitud per a poder accedir a elles poden consultar-se en el tauler d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà