Jessica Condes i Celeste Sena, Falleres Majors de Benaguasil

FFMM Y CORTES HONOR

Aitor Tarín serà el nou president infantil

Benaguasil ja coneix a les que seran les màximes autoritats falleres per al 2025, Jessica Condes Peris, Celeste Sena Navarro i Aitor Tarín Gimeno. Ho revelava l’alcalde, Ximo Segarra, qui després de rebre de mans de l’inspector de la Policia Local el sobre amb el veredicte del jurat, procedia a realitzar les trucades telefòniques per a comunicar-los que havien sigut triades la Fallera Major, la Fallera Major Infantil i el President Infantil de Benaguasil.

En un emotiu acte celebrat al saló de Plens de l’Ajuntament l’alcalde, acompanyat de la regidor de Falles, Ana Aleixandre, ha donat l’enhorabona a les màximes representants de la festa fallera per a les pròximes Falles.

Jessica, Celeste i Aitor visiblement emocionats, van agrair el suport rebut i van expressar el seu compromís de representar a Benaguasil i les seues tradicions amb el màxim orgull i responsabilitat.

Jessica Condes que pertany a la comissió de Cervantes, estarà acompanyada per la seua Cort d’Honor formada per Miriam Barberá, Carmen Campos, Kassandra Castillejo, Alicia Camps i Aitana Benjumeda.

Com a Fallera Major Infantil Celeste Sena, fallera de la comissió El Picaor, estarà acompanyada de Xenia Peris, Mariam Arnal i Paula Blay.
Per la seua part Izhan Carrasco i Kevin Gorris acompanyaran a Aitor Tarín, que pertany a la comissió Plaça de Bous.

L’acte va comptar amb la presència de la Junta Local Fallera i de representants de les comissions falleres que no van voler perdre’s l’oportunitat d’aplaudir als seus representants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà