L’Eliana oferirà 32 places de pràctiques formatives a joves

L'Eliana et forma

Els seleccionats desenvoluparan les pràctiques durant dos mesos

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa a través de l’àrea de Joventut el programa “l’Eliana et forma”. Un programa municipal de pràctiques formatives destinat a joves del municipi que durant mitjana jornada desenvoluparan la seua activitat en diferents àrees municipals.

Les persones interessades podran triar entre els mesos de juliol o agost, els dos; o els mesos d’octubre i novembre.

El programa concedirà a un màxim de 32 pràctiques formatives la possibilitat de conéixer l’administració pública i desenvolupar tasques professionals en les àrees d’esports, medi ambient, cultura, gent gran, recursos humans, comunicació, biblioteca, TIC, participació, joventut i alcaldia.

Cadascuna de les pràctiques formatives està dotada amb un import de 500 euros bruts al mes. Els requisits necessaris per a poder optar a aquest programa són els d’estar empadronat en el municipi, tindre entre 18 i 30 anys (tots dos inclusivament) i haver realitzat un curs escolar complet i aprovat (tècnic Superior o Grau Universitari); entre altres qüestions.

Els interessats en participar en el programa tenen de temps fins al pròxim 10 de juny per a presentar la documentació requerida. Per resoldre dubres s’han abilitat els contactes: elijove@leliana.es o el telèfon 962758030 extensió 163.

Es poden consultar les bases i els annexos de la convocatòria en l’enllaç següent bit.ly/baseslelianaetforma Per a inscriure’s els interessats s’ha d’omplir el següent formulari: bit.ly/formularilelianaetforma

“Amb aquesta iniciativa oferim la possibilitat que els joves de l’Eliana coneguen l’Ajuntament; descobrisquen tot el treball que es desenvolupa i puguen millorar les seues competències i habilitats professionals”, ha explicat el regidor de Joventut, Juan Espinosa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà