Benaguasil reasfaltarà quinze carrers i camins rurals

camino benaguasil

L’actuació s’enquadra dins del Pla d’Inversions de la Diputació

L’Ajuntament de Benaguasil durà a terme obres de millora en la pavimentació i reasfaltat de diversos trams de carrers i camins rurals situats en el nucli urbà de la població i en el terme municipal, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i la seguretat en la circulació per aquests.

Els treballs contemplen la repavimentació i adequació del “Camí Mars”, “Camí Vell de Benissanó”, “Camí Vaig moldre de Ramírez-Travesses”, “Camí Marjal-Assegador” i “Camí Va alterar”.

Quant als vials urbans es procedirà al reasfaltat dels carrers L’Entrada (Núm. 136-154), C/ Ànimes (Núm. 100-130), C/ Llíria (Núm. 107-113), C/ Sogorb (Núm. 5-13), C/ La Ribera, C/ Pobla Vallbona (Núm. 14-24), C/ Del Mig (Núm. 20-32), C/ Pallises (Accés CV-373), C/ Olivereta (Pol.29, Parc. 9001) i Urb. Vilanova (accés i vial principal).

Amb aquesta actuació es pretén millorar l’estat de carrers i camins rurals que presenten una major deterioració a conseqüència d’un ús constant, fent-los més accessibles i transitables.

Les obres, que s’inclouen dins del Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València, compten amb un pressupost de 169.831 euros i s’executaran al llarg del present mes de juny.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà