Finalitza la instal·lació d’una coberta al pati del col·legi 8 d’Abril

colegio 8 de abril

Sant Antoni de Benaixeve inverteix 34.000 euros

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha finalitzat aquesta setmana la instal·lació d’una coberta fixa en el col·legi pública 8 d’Abril, que ha comptat amb una inversió de 34.000 euros. L’equip de govern compleix així amb una reivindicació històrica del centre, que portava anys demandant una dotació estable per a cobrir part de la zona d’esbarjo, després de diversos anys de solucions provisionals i de dubtosa qualitat.

El centre va comptar en els seus inicis amb una dotació similar que es va desbaratar amb el pas del temps, però des de llavors els diferents executius no l’havien dotat d’una instal·lació definitiva. Els treballs de muntatge, que han finalitzat aquesta mateixa setmana, han permés també comprovar la seua seguretat enfront de les pluges, deixant a punt la infraestructura per a les últimes sessions de juny i especialment en l’arrancada del pròxim curs 2024-2025 al setembre, el mes lectiu en el qual es registren les temperatures més altes.

L’alcaldessa Eva Tejedor, que ha supervisat el muntatge de la instal·lació amb la finalitat de les obres, ha posat en valor “el fet d’haver donat una solució definitiva a un problema que el CEIP 8 d’Abril portava tant de temps esperant, i en tan sols un any de govern”.

La primera edil ha assegurat que “som conscients que hi ha qui haguera volgut que aquesta infraestructura haguera estat llesta abans, però a causa del caràcter definitiu de l’estructura i els tràmits burocràtics que comporta els treballs s’han allargat un poc en el temps. Hui, tots hem d’estar satisfets que amb aquesta infraestructura fixa, a la fi els xiquets i xiquetes de Sant Antoni de Benaixeve podran gaudir de l’esbarjo a cobert i durant tot l’any, tant en dies de calor, com en dies de pluja”.

Tejedor ha lamentat també que “el CEIP 8 d’Abril haja rebut una falta d’atenció total per part de l’anterior executiu, que ha tingut huit anys als alumnes jugant dins de ‘carpes falleres’ o, en el pitjor dels casos, davall de tendals barats i de mala qualitat que eixien volant en els dies d’aire, posant en risc als propis alumnes, com va passar en el curs escolar de 2022”. “Només la carpa de l’any passat va tindre un cost de prop de 4.000 euros per dos mesos de muntatge”, ha recordat.

Col·legi La Sabina

De manera paral·lela al muntatge d’aquesta dotació, l’equip de govern ja iniciat els tràmits amb la Conselleria d’Educació per a la instal·lació d’una dotació de similars característiques en el CEIP La Sabina, l’altre centre públic de la localitat.

“Volem que tots els nostres alumnes gaudisquen de l’esbarjo en les mateixes condicions”, ha apuntat la responsable, “per la qual cosa demanem celeritat a la Generalitat en aquest assumpte”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà