Joves de Benaguasil participen en un intercanvi cultural en Guardistallo

Gaudiran d’activitats organitzades per la localitat italiana amb la qual Benaguasil està agermanada

Un total de 13 joves de Benaguasil han viatjat a Guardistallo per a participar en el primer intercanvi cultural i juvenil promogut per tots dos ajuntaments en el marc de l’agermanament entre els dos municipis.

Allí van ser rebuts per l’alcalde, Sandro Ceccarelli, que els donà la benvinguda al municipi.

Durant la seua estada conviuran amb famílies de Guardistallo, la qual cosa els permetrà conéixer la seua cultura, l’idioma i els seus costums i intercanviar experiències.

Acompanyats per dos monitors, en Guardistallo desenvoluparan una agenda nodrida que inclou visites a Volterra, Cecina, Pisa i Florència, a la mina de coure més antiga i al Jardí Botànic, a la platja, a més d’activitats culturals, esportives i d’oci.

La regidora de Joventut, Ana Aleixandre, ha acomiadat als joves en l’aeroport abans de partir cap a Guardistallo. “Aquest intercanvi permetrà als nostres joves gaudir d’una experiència única i enriquidora”, assenyala la regidora de Joventut, qui apunta que “aquest és el primer intercanvi que promou l’ajuntament amb la finalitat de facilitar als joves de Benaguasil la possibilitat de viatjar a l’estranger, millorar les seues competències lingüístiques i conéixer altres realitats culturals, en el que serà, segur, una experiència gratificant que recordaran”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà