Obri la passarel·la sobre el barranc de Mandor

puente barranco de mandor

Riba-roja inverteix més de 500.000 euros

Els primers veïns ja han pogut transitar per la nova passarel·la sobre el barranc de Mandor per a vianants i ciclistes construïda entre el carrer Alamar i el carrer Logroño.

La passarel·la té una longitud de 42,65 metres i una altura de 6 metres amb un disseny de línies corbes i il·luminada per la nit amb tires led.

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha inaugurat aquesta vesprada la infraestructura que ha suposat una inversió de més de mig milió d’euros -550.000 euros-.

@infoturia

Abre la pasarela sobre el barranco de Mandor en Riba-roja de Túria

♬ Refreshing music perfect for the season of fresh green(1438385) – yutaka.T

La infraestructura, d’ús per a vianants i ciclistes, millorarà notablement la connectivitat dels veïns de les urbanitzacions de la zona Nord, amb més de 1.600 viviendes, amb l’estació de metro del Clot de Navarrete.

La regidora d’Urbanisme, Teresa Pozuelo, ha qualificat aquest dia com “molt, molt important” perquè “arribar fins ací ens ha costat molt” per a connectar les urbanitzacions amb el poble.

Raga ha recordat que els veïns van traslladar l’any 2015 a l’Ajuntament de Riba-roja el problema de mobilitat que tenien en aquesta zona i que hui ha quedat resolt.

Respecte al barranc de Mandor s’ha mostrat convençut que en una dècada serà un corredor verd que conectrà amb el parc natural del Túria i amb l’Eliana.

També ha avançat que enguany els veïns de la zona nord disposaran d’una connexió ciclopeatonal fins al nucli urbà i una nova línia d’autobús nocturna a València amb parada a les urbanitzacions i connexió amb el metre cada 12 minuts fins a l’Eliana a partir del pròxim any.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà