La llum arriba a la urbanització de La Llometa nou anys després

llometaLa gestió de l’Ajuntament de Benissanó ha fet possible la dotació d’energia elèctrica en tota la urbanització

La llum ha arribat a la urbanització de La Llometa de Benissanó nou anys després de recepcionada l’obra. Aquesta era una reivindicació demandada pels propietaris de les parcel·les i pels veïns del municipi durant tot este temps.

Aprovada en desembre de 2005 i recepcionada per l’Ajuntament en abril de 2008, esta urbanització que limita amb el terme de Llíria i situada a la zona del “pouet” i a l’esquena del Castell de Benissanó, encara no tenia este servei bàsic i fonamental, tot i haver liquidat la totalitat de les quotes per part dels propietaris de les diferents parcel·les.

La gestió feta des del primer dia de la legislatura pel nou equip de govern socialista amb Iberdrola ha donat els seus fruits. El regidor d’Infraestructures Luis Oliver, ha manifestat que “ha quedat demostrat, una vegada més, que el treball ben fet sempre té la seua recompensa i que tot l’esforç fet redundarà en una millora per als propietaris de les parcel•les i en tots els veïns del poble”. “Hui per fi podem dir-los a tots els veïns que la llum és una realitat a La Llometa. Este era un compromís que havíem adquirit amb els propietaris i ara sí, el compromís l’hem complert”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà