Concert-cata de vi al Castell de Benissanó

cata2
Gonzalo fotografía

La recaptació del concert fou a la Junta Local de l’AECC

Entre les actuacions programades dins del III Festival Internacional de Música “Castell de Benissanó” una de les que major expectativa havia creat era el concert-cata vi al Castell de Benissanó.

Músics de talla internacional com el veneçolà Pacho Flores o solistes de grans orquestres i bandes espanyoles com Vicent Olmos, César Asensi, Domingo Torrella, Miguel Cerezo, Santiago Pérez o José Miguel Micó, deleitaren al nombrós públic assistent a este recital, que conjugava el plaer emocional de les diferents partitures que s’escoltaren als peus del Castell de Benissanó, del S. XV, maridades amb les diferents característiques que aportaren els tres vins tastats i comentats per l’enòleg Nicolàs Garrido.

La totalitat de la recaptació de concert solidari fou donada íntegrament a la junta local de l’associació espanyola contra el càncer.

Tal com ens ha comentat Amparo Navarro, alcaldessa de Benissanó, “intentarem el continuar treballant i apostant per la realització de concerts com el que hui acabem de fer al Castell i que siguen un punt i seguit d’actes culturals amb un important valor artístic com este que acabem de fer, amb extraordinaris solistes nacionals i internacionals, i com no, este ajuntament sempre estarà ajudant a totes  les associacions que treballen per ajudar, com l’associació espanyola contra el càncer”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà