25N. Xarrada contra la violència masclista en Benissanó

L’Ajuntament ha fet bosses de tela amb frases contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Benissanó, en col·laboració amb l’associació Alanna, feu una xarrada-col·loqui sobre pautes i intervencions davant possibles casos de violència masclista. L’acte fou presentat per la regidora d’Igualtat, Neus Gómez, en el saló de plens de l’Ajuntament de Benissanó el 22 de novembre.

Dues dones de l’associació contaren la seua experìència de violència de gènere en primera persona durant l’acte i en ell, s’ha pretés informar i conscienciar a tota la societat de la importància de detectar, previndre i denunciar qualsevol forma de violència de gènere física o verbal.

La regidoria de Polítiques Socials i d’Igualtat de l’ajuntament de Benissanó ha fet unes bosses de tela amb tres frases diferents contra la violència masclista: “Trenca el teu silenci…denuncia”, “No estàs sola, denuncia, seràs lliure!!!” i “No a la violència masclista”. Emmarcat amb aquests actes, es podran trobar i consultar a la biblioteca diferents llibres que tracten el tema de la violència de gènere.

“Des de l’ajuntament de Benissanó estem plenament conscienciats de la importància en la lluita contra la violència masclista. La societat ha d’entendre que tots junts i no sols les dones maltractades, hem de combatre esta ignominiosa xacra social que des de l’any 2003 s’ha cobrat la vida de més de 1.000 dones assassinades a mans de les seues parelles. Hem de dir prou, ni una més, i denunciar qualsevol tipus de violència masclista que observem en el nostre entorn”, ha afirmat la regidora de Polítiques Socials, Marisol Ferrando.

“Qualsevol dona de Benissanó que puga patir este tipus de violència ha de saber que té al seu abast a l’assistenta social municipal i al cos de Policia Local per a assessorar-la i ajudar-la, sense oblidar-se del número gratuït 016 d’atenció i ajuda a les víctimes de la violència de gènere, un número que no deixa rastre a la factura del telèfon”, ha declarat la regidora d’Igualtat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà