L’oficina de turisme de Benissanó s’incorporarà a la Xarxa Tourist Info

Castell-de-Benissano Camp de Túria

Turisme Comunitat Valenciana destina 8.000 euros a l’Ajuntament 

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Benissanó per a la implantació i el desenvolupament del programa Tourist Info, a través de l’adequació i la posada en funcionament de l’oficina Tourist Info Benissanó.

L’objecte d’aquest conveni és la col·laboració mútua entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Benissanó per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info, mitjançant la incorporació, el funcionament i operativitat plena de l’oficina d’informació turística ‘Tourist Info Benissanó’.

En concret, *Turisme Comunitat Valenciana col·laborarà amb l’Ajuntament de Benissanó amb la quantitat màxima de 8.000 euros per a la incorporació de l’oficina d’informació turística situada en el municipi de Benissanó, que quedarà integrada en la Xarxa Tourist Info.

El programa Tourist Info té per finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística tant de la localitat de Benissanó com del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest conveni de col·laboració, Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Benissanó tenen la disposició de reforçar la seua col·laboració per a millorar els serveis d’informació turística que s’ofereixen en el municipi i a realitzar les actuacions prioritàries en els següents aspectes: el perfil del personal, la identificació corporativa del servei Tourist Info, la cobertura informativa homogènia i territorial de tota la Comunitat Valenciana, l’intercanvi d’informació turística i la col·laboració en els sistemes estadístics i d’avaluació del servei, entre altres.

Per part seua, a través d’aquest acord, Benissanó es compromet a sostindre econòmicament i materialment l’oficina ‘Tourist Info Benissanó’, a més d’afrontar la totalitat de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament.

També haurà d’aportar el personal informador turístic amb un perfil professional adequat per a la prestació del servei d’informació al turista; mantindre la imatge de l’oficina de turisme d’acord amb la resta de la Xarxa Tourist *Info; així com a participar en els objectius de qualitat de la Xarxa Tourist Info i en els seus sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà