Les falles de Llíria rendixen homenatge a la seua nova reina

Fallas lliria 2024

El teatre de la Banda Primitiva acull l’exaltació de la fallera major Elizabeth Ventura

L’alcalde Joanma Miguel, acompanyat per la regidora de Festes, Maria José Llopis, ha imposat la banda acreditativa a la fallera major de Llíria 2024, Elizabeth Ventura Deval. El teatre de la Banda Primitiva ha acollit, este matí, l’acte d’exaltació de la reina de la festa fallera a la capital del Camp de Túria.

El president de Junta Local Fallera, Martín Martínez, ha entregat este distintiu a les diferents components de la cort d’honor que acompanyarà a la fallera major de Llíria: Natalia Giménez, María Martins, Silvia Erla, Mª Dolores Romero,i les xiquetesPilar Gras, Vega Castillo iAicha Ferrer.

La jornada festiva, repleta d’emocions, s’ha iniciat amb una recepció a Ca la Vila, a les nombroses juntes locals d’altres municipis que han assistit a la presentació oficial d’Elizabeth Ventura.

Els actes programats han continuat amb la gala d’exaltació al teatre. A l’escenari han pujat una representació de totes les comissions de la localitat, juntes locals convidades i diferents entitats del municipi, per a rendir homenatge a la fallera major de Llíria de l’exercici 2024.

Així, en un dia de molta il·lusió per a la màxima representant del col·lectiu faller a la capital del Camp de Túria, Elizabeth Ventura passa a formar part de la història festiva de la ciutat edetana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà