“Ens ha tocat la Grossa de Nadal”

variant nord BéteraL’alcaldessa de Bétera i el diputat de Carreteres presenten el projecte de la variant nord

L’ alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha “agraït l’esforç enorme de la Diputació de València per a posar en marxa la variant nord, després de tants anys en què no es va donar el pas per a una obra tan necessària per a Bétera, i per alleugerir el trànsit dels voltants del municipi”. Una valoració feta en acabar la reunió mantinguda ahir de vesprada amb el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, que es va traslladar a Bétera per a presentar el projecte. Vora 4 quilòmetres de traçat amb una inversión de 16 milions d’euros que permetrà traure el trànsit de més de 12.000 vehicles diaris del nucli urbà.

“Ens ha tocat la grossa de Nadal per avançat”, ha resumit Cristina Alemany en unes paraules que reflecteixen també l’alegria de tot l’equip de govern. Les obres de la variant nord començaran a finals del 2018. Com avançàvem la setmana passada, la Diputació de València preveu una inversió de 15.964.972 euros que es distribuirà en tres anualitats: per a l’exercici del 2018 es destinen tres milions i mig a esta infraestructura, entre 6 i 7 milions al 2019 i la resta al 2020.

El projecte aprovat inclou carril bici i cinc interseccions marcades per glorietes, a més de quatre ponts de vigues. També servirà com a ronda urbana per als veïns que vulguen desplaçar-se des d’un extrem del municipi a un altre. A més, inclou una plataforma peatonal per a afavorir la mobilitat no motoritzada. Es traça des del sudest al nord de Bétera, de manera que connecte la CV-310 des de València amb el camí d’esta via que porta a Nàquera, sense necessitat de travessar el poble, i connectarà també amb la carretera que va a Olocau.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà