Carmen Amoraga i Juniors Sol Naciente, premis Castell de Benissanó

juniors

Seran lliurats per l’Ajuntament de Benissanó el 4 de febrer en la sala noble

El col·lectiu local Juniors Sol Naciente i l’escriptora valenciana Carmen Amoraga (Picanya, 1969) en la categoría de caràcter autonòmic han estat guardonats en els premis Castell de Benissanó que seran lliurats per l’ajuntament benissaner el pròxim 4 de febrer a la Sala Noble del Castell.

L’associació juvenil Juniors Sol Naciente ha sigut guardonada per la seua trajectòria en la promoció de l’associacionisme juvenil, la implicació i la participació altruista en la vida social de Benissanó a través de l’animació i la gestió del temps lliure.

El premi de caràcter autonòmic recaurà en l’escriptora, periodista i actual directora General de Cultura i Patrimoni per la seua  carrera literaria, en la qual destaca el Premi Nadal de 2014, el premi Novela Ateneo Joven de Sevilla de 1997, el premi de la Crítica Valenciana de 2003, finalista del Premi Nadal l’any 2007, o finalista del Premi Planeta en 2010. L’Ajuntament de Benissanó també ha posat en valor el seu compromís amb el patrimoni i la cultura.

“Sense cap mena de dubte estos són uns premis molt merescuts tant per als Juniors de Benissanó com per a Carmen Amoraga. Després de quinze edicions el moviment Junior de Benissanó aconsegueix per fi este premi a la seua llavor social, participativa i constructiva en la gestió de l’oci juvenil. De la mateixa manera, l’escriptora Carmen Amoraga és mereixedora d’este guardó per ser una dona amb una prosa sensible que sempre ha reivindicat la importància i el valor de la dona en la societat en la qual vivim”, ha declarat  l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro.

La primera edil socialista ha destacat el fet que estos premis han estat otorgats per la unanimitat de tots els regidors de l’Ajuntament de la localitat de Camp de Túria.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà