El ple aprova una inversió d’un milió d’euros per a la reforma de carrers i edificis

pleno

Destinan 300.000 euros a l’entrada de Bétera per Godella

El ple de l’Ajuntament de Bétera d’agost ha aprovat dos modificacions de crèdit de més d’un milió d’euros amb què el consistori realitzarà diversos projectes de millora tant en els carrers com en edificis públics, així com una important intervenció en l’entrada de Bétera per Godella.

La primera inversió serà de 287.389 euros amb els que es renovaran voreres i calçades en mal estat en carrers del nucli urbà . A més s’invertiran 312.611 euros en obres de millora a la carretera d’entrada de Bétera per Godella.

Tal com va explicar la regidora d’Urbanisme, Neus Sánchez, “en aquest accés al poble quan plou es crea un gran bassa d’aigua, per això s’han de realitzar obres de canalització d’aigua que es completaran amb el soterrament de pals elèctrics i nou asfaltat”.

Altres 150.000 euros aniran destinats a l’adequació dels carrers de la urbanització situada darrere del centre de salut de Bétera on les arrels dels arbres han aixecat les voreres i el paviment dels carrers. “No només es repararan les voreres sinó que retiraran els arbres i se substituiran per un altre tipus d’arbrat que no cause perjudici als vianants i vehicles que circulen per la zona”.

 L’equip de govern va aprovar també destinar 350.000 euros per a Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de millora en edificis públics: 150.000 per a l’adequació de l’edifici municipal R-3 per a aules de formació de la futura Escola Oficial d’Idiomes; 25.000 euros per millorar l’accessibilitat de la Casa de la Cultura; 150.000 euros per a l’adequació del Centre de Majors situat a la planta baixa i primera de Casa Nebot; 10.000 euros el tancament del vestíbul de l’edifici La Penya; i 15.000 euros per al tancament de la zona verda de la Vall de Flors.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà