Bétera amplia la recollida del fem a les urbanitzacions

Passarà de sis a set dies de la setmana

El ple de l’Ajuntament de Bétera va aprovar ahir per unanimitat de tots els grups polítics ampliar la recollida del fem a les urbanitzacions, passant de sis a set dies de la setmana. Amb esta mesura el consistori posarà solució als problemes de desbordaments dels contenidors que es produïxen just el dia posterior a quan no hi ha servei.

Tal com es va explicar durant el debat d’esta moció, va ser l’any 2013 quan es va traure a licitació l’actual contracte en el qual es determinava que el fem només es recolliria 6 dies a la setmana. En aquella època els partits que es trobaven a l’oposició (Compromís i PSOE) van votar en contra, però els populars van aconseguir tirar endavant este contracte gràcies als vots a favor de Mas Camarena. Esta mateixa formació és la que ara ha presentat esta moció d’ampliació a la qual han donat suport tots els grups polítics.

El regidor de Medi Ambient, Joano Baudes (Compromís), va començar la seua intervenció en el debat explicant desconéixer els motius pels quals en aquell moment es va fer així “jo no estava però igual el regidor de Mas Camarena, Salvador Beltrán, ens ho pot explicar” i va qualificar la moció d’electoralista “qui va fer la discriminació?, la va fer vosté, reconega-ho. Ara serà el nostre govern el que done solució”.

El regidor d’Assemblea Bétera Ciutadana, Augusto Sevilla, va votar a favor però va lamentar que en el seu moment Mas Camarena votara donara suport a esta discriminació, “quan van governar amb el PP no van fer res, però ara som nosaltres els que hem de solucionar-ho ràpidament. El nostre vot serà a favor sempre que siga per millorar la vida dels veïns siguen d’on siguen”.

“Votarem a favor per desfer la malifeta d’allò que van votar junts PP i Mas Camarena”, va explicar el regidor del PSOE, Fernando Cantarino, però va sol·licitar al partit de les urbanitzacions quereconegués el seu error, “en aquell moment ens va semblar una barbaritat per això vam votar encontra. Ara presenta esta moció per pur electoralisme sense entonar el mea culpa”.

L’edil de Mas Camarena-CUBE, Salvador Beltrán, va insistir en la necessitat que el servei en les urbanitzacions s’equipare al del centre del poble, “els dies de festa hi ha el doble de volum, els contenidors es desborden i els gats, gossos i rosegadors foraden i buiden les bosses creant una imatge tercermundista”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà