Condecorats dos agents de la Policia Local de Bétera per lluitar contra la violència de gènere

Ana María Palacios i l’agent, Aitor Serrano, han rebut una distinció de la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo

L’oficial de la Policia Local de Bétera, Ana María Palacios i l’agent, Aitor Serrano, han rebut una distinció de la mà de la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i el director de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, Jose María Ángel, en un acte multitudinari celebrat al Monestir de Santa Maria del Puig.

La Generalitat Valenciana reconeix així el treball realitzat per estos dos agents especialitzats en la lluita contra la violència masclista, de fet esta condecoració els ha sigut atorgada pel seu estudi sobre la coordinació i els recursos per lluita contra la violència de gènere en els municipis de més de 20.000 habitants de la Comunitat Valenciana. “És molt emocionant que es reconega la nostra trajectòria i tota la feina i l’afecte posat en este treball específic que té com a objectiu ajudar les dones a eixir del cercle de la violència domèstica i tornar a fer la seua vida amb normalitat”, ha explicat Ana María Palacios. Aitor Serrano s’ha mostrat orgullós del reconeixement realitzat, “però sobretot és emocionant perquè s’ha realitzat en defensa de les dones víctimes de la violència de gènere”. Per a l’agent de Bétera en este estudi s’ha intentat “analitzar totes les eines de què disposen les dones i els professionals per poder millorar-les”.

de Bétera, Cristina Alemany, ha volgut estar present en este acte tan important per al municipi, “podem estar molt satisfets de tindre un agent i un oficial especialitzats en este tema tan important per a la societat en què vivim. Els hem donat i els seguirem donant tot el suport perquè puguen realitzar este treball de recerca amb el qual a més milloren la formació dels seus propis companys”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà