Cinc agents que porten 25 anys de servei, protagonistes del dia de la Policia

A més es van lliurar els premis de la cinquena edició del concurs de tir

Bétera va celebrar dimarts el Dia de la Policia Local amb un acte protocol·lari en el qual es va reconéixer la tasca realitzada per cinc agents que porten 25 anys al servei dels veïns i veïnes de la localitat. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Raquel Puig, varen ser les encarregades de lliurar les condecoracions als agents Enrique Navarro, Antonio Igual, Juan Zapata, José Antonio Serrano i Ana Palacios. Els cinc van estar acompanyats pels seus companys, les seues famílies i els seus amics en un acte senzill però emotiu que es va celebrar al Saló de Plens del Castell. En un vídeo els assistents van poder veure el dia a dia dels agents i conèixer les seues impressions sobre l’evolució del cos en estos 25 anys de treball. Tots ells van coincidir que el millor de seua professió es va poder ajudar a les persones que ho necessiten.

A més es van lliurar els premis de la cinquena edició del concurs de tir que es va celebrar dilluns i en què van participar agents de la Policia Local i Guàrdia Civil de localitats properes. Una jornada de portes obertes en el que l’important no era el concurs sinó la companyonia i en la germanor entre els agents. En esta edició el tercer premi ha sigut per a l’oficial de la Policia Local de Bétera, José Martínez; el sergent de la Guàrdia Civil, Fernando Córdoba, ha sigut el segon classificat; i Leopoldo Navarro, agent de la Policia Local de Bétera, ha sigut el guanyador per segon any consecutiu.

L’acte va acabar amb unes paraules de l’alcaldessa de Bétera, qui assegura que ha descobert per experiència personal que el més important de la Policia Local és la seua part humana, “sóc l’alcaldessa, però sobretot sóc una dona i personalment a totes i tots, agents, oficials, inspectors vull agrair-vos esta part humana que impregna el vostre treball, perquè sense esta faceta segurament, jo, o moltes altres dones, deixaríem de confiar en la Policia Local, la qual coneix als veïns i veïnes, la qual intenta intervenir mitjançant el diàleg, abans d’optar per la via punitiva. En molts casos, tot i no tenir la formació, feu d’advocats, psicòlegs i, sobretot, ens assessora a les dones que ho necessitem”.

Cristina Alemany va destacar la tasca que realitzen amb les dones víctimes de la violència de gènere, “gràcies per vetllar per les dones de Bétera, per fer-nos sentir llibres i per fer-nos sentir una altra vegada persones”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà