Els usuaris de les Línies d’autobús 145 i 245 ja compten amb Bono 10

Els usuaris poden adquirir el Bo 10 en estancs a un preu de 23,5 euros per cada 10 viatges

 Des d’aquest mes de novembre del Bono 10 de transport metropolità ja està disponible pels usuaris de la Línia 145 de València-Llíria-Gestalgar, la qual dóna servei al Camp de Túria i Els Serrans. Una reivindicació i proposta que Compromís va plantejar fa més d’un any a la Direcció General de Transports de la Generalitat.

Segons el Diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, la proposta per implantar aquest Bo 10 es va fer a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori quan va traure a licitació el Pla de reestructuració, racionalització i modernització de les concessions de servei públic de transport de viatgers per carreteres per a les províncies de València i Castelló

Garcia va defensar que aquesta tarificació anava a fer molt més atractiu aquest mitjà de transport i que ho aproximaria a altres línies i serveis que es presten en el Cap i Casal i a l’àrea Metropolitana de València. De fet, molts usuaris d’aquestes línies d’autobús ho venien demanant, ja que en altres usos de transport estava implantat i donant bons resultats.

A partir d’ara, els usuaris poden adquirir aquest Bo 10 en els estancs a un preu de 23,5 euros per cada 10 viatges, més 3 euros en la primera adquisició de la targeta. Aquest títol serà vàlid per als serveis de la Línia 145 Llíria-València, en el Transport Urbà de Llíria, en la Línia 245 Xestalgar-València i en els trajectes Llíria-València i València-Llíria.

Per a Garcia, aquesta és una nova mostra dels compromisos complerts  pel Govern del Botánic en esta legislatura. Quedant pendent la implantació del nou Pla concesional i la prolongació de la línia 145 fins a l’hospital de Llíria, extrems que ja té contemplats la Direcció general de Transports.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà