Compromís proposa una mesa d’agents econòmics i socials enfront de la crisi del covid-19

ayuntamiento

El ple aprova la proposta de la coalició

El ple ordinari del mes d’abril ha aprovat la proposta de Compromís per Bétera de crear una mesa d’agents econòmics i socials amb la finalitat de buscar conjuntament solucions a les conseqüències que puga tindre el COVID-19 sobre el teixit econòmic de la localitat.

En el ple telemátic celebrat ahir el regidor de Compromís per Bétera, Joano Baudés, llançà a l’equip de govern la creació de la Mesa d’Agents Econòmics i Socials de Bétera, “per a què ningú es quede fora i per ajudar al màxim als nostres comerços, autònoms, pymes (xicotetes i mitjanes empreses)…mesures sense incórrer en duplicitats”.

En la proposta els agents polítics i socials de Bétera que podrien constituir esta Mesa serien l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), l’Asociación Empresarial de Montcada (en la qual estan integrats empresaris de la nostra localitat), els sindicats, la Cooperativa Agrícola de Bétera, els sindicats agraris, així com representants polítics de l’equip de govern i de l’oposició.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771