La festa de Sant Antoni comportarà un cap de setmana ple d’actes

Benedicció d'animals a la festa de Sant Antoni 2013

La Hermandad de la Dolorosa, los Mayorales i la Penya d’Amics del Coet de Bétera en col·laboració amb l’Ajuntament de Bétera, estan treballant de valent per apropar als beteranos, un any més, el patró dels animals, Sant Antoni, en una festa molt entranyable que tindrà lloc a l’Albereda, el proper cap de setmana, dies 18 i 19 de gener i que comptarà amb nombrosos actes i espectacles diversos.

I.G.

El programa festiu arrencarà el dissabte 18 de gener, a partir de les 19.00h de la tarda, quan en la vespra de Sant Antoni Abat, se celebrarà una exhibició de tota la tipologia de coets, a càrrec de la Penya d’Amics del Coet de Bétera. A més, durant aquest mateix dissabte a la nit, a les 23.30 hores als Majorals pegaran foc a la foguera i a partir de les 24.00h començarà la tradicional ‘prova dels coets’ al voltant de la mateixa foguera.

El diumenge 19 de gener a partir de les 12.00h, es farà la Missa a l’Església de la Puríssima Concepció de la localitat del Túria, i a continuació, tindrà lloc la benedicció d’animals amb el repartiment de 1.000 rotllets d’anís a càrrec de la Hermandad de la Dolorosa.

Un acte amb el que es donarà per finalitzades les festes de Sant Antoni Abad. Per la seua banda, els organitzadors confien que el temps acompanye a la comarca del Camp del Túria durant aquest cap de setmana per a aquests actes festius. Mentre, la Hermana Mayor de la Dolorosa, Rosa Fuster, ha destacat “la gran col·laboració, suport i organització per part de l’Ajuntament de Bétera per aquests actes del cap de setmana”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà