Amparo Picher, nomenada Fallera Major 2014

Acte d'exaltació de la Fallera Major

El passat dissabte 11 de gener es va celebrar la presentació de la Fallera Major de Bétera per a l’any 2014, sent coronada per a aquest càrrec a Amparo Picher, de la Falla Gran Via de l’Est. L’acte de coronació es va celebrar a la Casa de la Cultura d’aquesta localitat del camp de Túria i va comptar amb la presència de les comissions falleres locals i de les poblacions veïnes de Sant Antoni de Benagéber i Nàquera, així com de l’alcalde, German Cotanda, i de nombrosos regidors del consistori beterense.

I.G.

La recentment coronada Fallera Major, Amparo Picher, es va declarar “encantada i molt il·lusionada” per la responsabilitat que li ha estat atorgada i es va dirigir al públic per expressar tots els agraïments “a la seua família, amics i a la directiva per confiar en ella per a aquest càrrec”, a més de sentir-se “molt recolzada per la seua comissió”.

Per la seua banda, el president de la Falla Gran Via de l’Est, Miguel Félix, va manifestar “sentir-se orgullós amb la seua comissió i directiva”, alhora que va tenir també paraules d’agraïment a tots els col·laboradors i assistents i a l’Ajuntament de Bétera, “per tot el suport que sempre ens presteu”.

Al seu torn, el regidor de Festes, Francisco Martínez, va fer entrega d’un ram de flors a la Fallera Major, així com la insígnia de plata de l’Ajuntament i juntament amb l’alcalde, es van unir amb els màxims representants de la comissió en l’escenari per interpretar l’himne regional.

Presentació de la Comissió infantil
Per altra bada, el dissabte 18 de gener es presentarà la Comissió Infantil de la Falla Gran Via de l’Est. L’acte es celebrarà a la Casa de la Cultura a les cinc de la vesprada i la nena Raquel Bravo serà nomenada Fallera Major Infantil d’aquesta Falla.

2 Comentaris
  1. creo que ha habido una confusión!!Amparo Picher no fue nombrada como Fallera mayor de Betera 2014,fue nombrada como Fallera Mayor de su comisión para el año 2014!!Betera ya tiene sus Falleras Mayores!!MªJose Granell y Paula Ros,un saludo!!

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.