Bétera presenta la campanya “Al comerç local, per a papà el regal més especial”

bétera producte proximitat

 L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar a la ciutadania de la importància de realitzar les compres en el comerç de proximitat per a aquest 19 de març

La campanya de promoció “Al comerç local, per a papà el regal més especial”, impulsada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), s’ha presentat aquest matí amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania i fomentar el comerç de la localitat en la festivitat del 19 de març, Dia del Pare, que a més és un dia molt significatiu per als valencians per ser el dia de San Josep.

A l’acte ha assistit, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, el regidor de Comerç, Joaquín Gómez i en representació de la directiva de l’ACB, Mª Ángeles Romero.

La campanya ha consistit en la creació d’un cartell específic, un cunya de ràdio publicitària i la distribució entre els establiments participants d’uns pots de mel d’un proveïdor local, serigrafiats amb la imatge d’aquesta. Els establiments locals participants a aquesta iniciativa són comerços en els quals habitualment s’adquireixen detalls i regals amb motiu d’aquesta data tan assenyalada, amb l’objectiu que puguen oferir-los als clients que realitzen les seues compres per al Dia del Pare en les dates prèvies al 19 de març.

Durant la presentació, Elia Verdevio, ha posat en valor el treball desenvolupat per l’àrea de Comerç, així com la importància de treballar en equip al costat de l’ACB, “les administracions juguen un paper molt important en la vida d’un municipi però per a aconseguir un major impacte i visibilitat en les campanyes de promoció i animació comercial és prioritari comptar amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants”.

“Amb aquest detall intentem reactivar altres sectors d’activitat, ja que es tracta de mel de Bétera, per tant, això suposa un valor afegit”, ha destacat el regidor de Comerç, Joaquín Gómez, que així mateix, també ha volgut “agrair als alumnes del Taller d’Ocupació de Disseny de Productes Gràfics de l’Ajuntament la seua labor en l’elaboració de la cartelleria de la campanya”.

Des de la regidoria de Comerç ja s’està treballant en la pròxima campanya de suport als establiments de proximitat que es durà a terme amb els forns tradicionals amb motiu de les Pasqües.

Aquestes campanyes sectorials tenen la finalitat i l’objectiu primordial que els ciutadans prenguen consciència de la importància i la necessitat de reactivar l’economia consumint per a això producte local.

Més premis amb motiu del Dia del Pare

Al seu torn, l’Associació de Comerciants de Bétera en una iniciativa per a continuar promocionant el comerç local, entregarà per totes les compres realitzades en el comerç associat a l’ACB uns vals per a participar en el sorteig de tres premis de 100€, 75€ i 50€ per a gastar en qualsevol comerç associat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà