Bétera obri la convocatòria del Pla d’Ocupació Local 2022-2023

Plan de Empleo Bétera

En aquesta convocatòria es duplica la inversió fins a arribar als 833.495,05€

El Consistori de Bétera continua apostant per millorar l’ocupabilitat dels seus veïns i veïnes buscant oferir-los més oportunitats laborals. “Busquem donar resposta als veïns i veïnes que es troben en situació de desocupació, d’ahí ve que estiguem implementant polítiques actives de treball que suposen una oportunitat per a accedir a una ocupació”, ha destacat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

En aquesta línia l’Ajuntament ha posat en marxa un nou Pla d’Ocupació Local per a aquest any 2022 i l’any vinent 2023 que, segons indica la regidora d’Ocupació, Mónica Martín, “duplica la inversió respecte d’altres anys i augmenta el nombre de llocs de treball”.

D’aquesta manera, el Consistori, a través de l’àrea d’Ocupació, ha invertit, amb recursos propis municipals, un total de 833.495,05€ per a dur a terme aquest Pla el termini de presentació de sol·licituds del qual estarà vigent des de hui dia 5 i fins al pròxim 18 de juliol tots dos inclusives.

En total amb aquest Pla d’Ocupació Local es contractarà 62 persones en dos períodes de contractació consecutius de sis mesos cadascun. En aquest sentit, els que obtinguen una major puntuació treballaran en el període comprés entre juliol i desembre mentre que els altres seleccionats, i per rigorós ordre, ho faran de desembre a maig de 2023.

“A través d’aquest Pla volem contribuir al fet que la població desocupada puga accedir a un lloc de treball en l’Administració Local de manera temporal i fins a un màxim de 6 mesos donant cobertura laboral a aquells que tinguen una situació de major vulnerabilitat” ha assenyalat Mónica Martín.

Les categories professionals que es cobriran en aquest Pla corresponen a Oficial i Peó d’obres i serveis / manteniment i Conserge. I tal com ha explicat Elia Verdevío “el treball que realitzen aquests veïns i veïnes contribuira a millorar la qualitat dels serveis públics, la qual cosa redundarà en benefici de la població i per tant a optimitzar els recursos municipals”.

La sol·licitud i annexos estan disponibles en el Tauler d’anuncis (https://acortar.link/n8wTPq) de la pàgina web de l’Ajuntament (www.betera.es) i en les dependències de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (ADL) situada en el primer pis de l’Ajuntament c/ José Gascón núm. 9.

Una mesura més del govern local per a fer front a la desocupació amb recursos propis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà