Comencen les obres del carril bici al Parc Empresarial de l’Horta Vella

carril bici

Té una longitud de 2.970 metres i discorre per la zona perimetral

L’Ajuntament de Bétera ha començat les obres per a la construcció del carril bici que connectarà el nucli urbà a través de la Senda del Molí amb el Parc Empresarial de l’Horta Vella i es preveu estiga finalitzat a final d’any.

El carril bici té una longitud total de 2.970 metres i discorre per la zona perimetral del Parc Empresarial. Aquest carril s’estructura en tres trams, un tram recorre longitudinalment per tota la zona verda, un segon tram va per zona de vorera i aparcament, entre la Fundació Laboral de la Construcció i la rotonda d’entrada i finalment, un tercer tram que recorre la calçada compartida entre vianants i bicicletes pels carrers Orduña i Ferrers.

Aquesta opció consensuada amb l’Associació d’Empresaris AEMON recorre el perímetre del Parc Empresarial el que no impedeix el trànsit habitual d’entrada i eixida a les empreses i al mateix temps implica l’eliminació del menor nombre de places d’aparcament.

El carril bici té un cost de 147.449 euros, una inversió que se suma a unes altres ja realitzades al Parc Empresarial l’Horta Vella i que contribueix a millorar la mobilitat sostenible i reducció d’emissions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà