Quinze estudiants s’incorporen a “Bétera et Beca”

Aquest programa pretén que els joves adquirisquen experiència en les seues professions

Una oportunitat formativa com a primera experiència laboral, aquest és l’objectiu del programa “Bétera et Beca” que ha posat en marxa, per tercer any consecutiu, l’Ajuntament perquè 15 joves estudiants posen en pràctica els coneixements adquirits amb aquestes pràctiques remunerades.

Des de hui i fins al pròxim 31 d’agost els alumnes becats exerciren funcions pròpies a les seues titulacions en diferents departaments del Consistori. En aquest sentit, hui s’ha donat la benvinguda a aquests 15 joves als quals se’ls ha desitjat una estada molt positiva i se’ls ha animat a aprofitar aquesta oportunitat.

Seguint els passos d’edicions anteriors, i donat el gran acolliment i l’èxit de participació, l’àrea de Personal, ha continuat invertint en aquestes beques que cada any compten amb més titulacions i per a les quals ha invertit un total de 16.742,70€, una dotació municipal que fomenta l’experiència laboral dels estudiants.

Els 15 estudiants veïns i veïnes de Bétera estan cursant estudis universitaris o de formació professional en branques vinculades a l’Administració, Comunicació, Urbanisme i Obres Públiques i ja han començat a desenvolupar funcions pròpies als seus graus o cicles formatius en dependències municipals fins a final d’agost.

D’aquesta manera, continuaran la seua formació complementant els coneixements teòrics amb labors de pràctiques en un lloc de treball pel qual percebran una remuneració mensual durant els mesos de Juliol i Agost.

Sens dubte, una inversió formativa i professional cap als joves beterenses que dona suport a la formació acadèmica i introdueix als estudiants al món laboral a través de l’Administració Local.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà