Així queda el repartiment de regidories a Bétera entre el PP i Mas Camarena

concejales betera

L’alcaldessa tindrà les competències d’Agricultura, Patrimoni i Ocupació

L’alcaldesa de Bétera, Elia Verdevío ha repartit les competències entre els membres del nou equipo de Govern integrat per huit regidors del PP i quatre de la coalició Mas Camarena-Torre En Conill.

Verdevío i cinc regidors, Mónica Martín (PP), Manuel Pérez (PP), Carlos Abad (MC-TC), Gloria Campomanes (MC-TC) i Manuel Chover (MC-TC) repeteixen aquesta nova legislatura, mentre que entren José Vicente Martí (PP), María Benimeli (PP), Marisa Martínez (PP), Diana Zaragozá (PP), Adrián Cámara (PP) i Marisa Silvestre (MC-TC).

Canvis en les regidories

Encara que els regidors que repeteixen tenen delegades, pràcticament, les mateixes regidories hi ha alguns canvis. L’alcaldessa tindrà les competències d’Agricultura, Patrimoni i Ocupació i qualssevol altres no delegades en els membres de la Corporació o Junta de Govern Local.

Mónica Martín seguirà al capdavant de la regidoria de Serveis Jurídics, Administració General i Contractació i ara assumeix també Urbanisme i Cementeri i Manuel Pérez continua amb Hisenda i suma Interior, Policia, Protecció Civil i Seguretat Viària.

José Vicente Martí, entra en l’equip de govern encarregant-se de Noves Tecnologies i Informàtica i Festes i María Benimeliestarà al capdavant d’Esports i Turisme.

Marisa Martínez comença el mandat amb la regidoria de Drets Socials i de Dona i Igualtat; Diana Zaragozá portarà Comunicació, Fons Europeus i Participació Ciutadana; i Adrián Cámara assumirà Comerç, Mercat i Consum, Indústria i Joventut.

Carlos Abad continuarà amb Sanitat, Parcs i Jardins, Aigües i Recursos Hidràulics i Urbanitzacions i assumeix ara també Clavegueram; Gloria Campomanes, repeteix amb Obres Públiques, Enllumenat, Medi Ambient i Neteja viària, Mobilitat, Parc Mòbil i Manteniment d’Edificis Públics; Marisa Silvestre entra amb Estructura Administrativa, Personal i Recursos Humans; i Manuel Chover, seguirà en Cultura i Educació.

Tinences d’Alcaldia

Carlos Abad continuarà ostentant el càrrec de primer tinent d’Alcalde; Manuel Pérez, serà segon Tinent d’Alcalde i la tercera tinent d’Alcalde serà Gloria Campomanes; Mónica Martín la quarta; Manuel Chover, la quinquena, Diana Zaragozá , sisena i finalment, Marisa Silvestre, la setena . Aquests set edils, amb l’alcaldessa, conformaran la Junta de Govern Local.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà