Bétera aposta per unes Festes de les Alfàbegues segures i de germanor

L’objectiu principal del Consistori és garantir la seguretat i el benestar dels veïns

La seguretat i el benestar dels veïns i veïnes de Bétera com a prioritat durant les Festes d’Agost ha sigut l’objectiu fixat per l’Ajuntament de Bétera durant la reunió organitzada per les regidories de Seguretat Ciutadana i Festes que ha tingut lloc hui.

Aquesta reunió ha comptat amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, i el regidor de Festes, José Vicente Martí, al costat de representants de la Policia Local de Bétera i la Guàrdia Civil així com dels regidors i tècnics de les àrees d’Obres, Joventut, Medi Ambient, Serveis Jurídics i Dona i Igualtat.

Una trobada que ha servit per a organitzar i coordinar les Festes d’Agost des de les diferents regidories implicades posant en valor les actuacions de les forces i cossos de la seguretat de l’estat que garantiran unes celebracions segures i aptes per al gaudi de tots i totes.

Durant la reunió, la Policia Local al costat de la Guàrdia Civil ha exposat les mesures de seguretat i els protocols que s’implementaran durant els dies 12 al 22 d’agost amb motiu de les festes. Unes mesures que es reforçaran especialment en els espais de major afluència de persones.

Al seu torn, també han estat presents els regidors de Joventut, Adrián Cámara i la regidora de Drets Socials, Marisa Martínez, al costat dels seus respectius tècnics perquè totes dues àrees també estan molt implicades en aquestes Festes. D’una banda, l’afluència de població juvenil durant aquestos dies fa que la regidoria de Joventut preste especial atenció als seus joves perquè gaudisquen de la millor de les maneres. I d’altra banda, la regidoria de Dona i Igualtat estarà molt present durant la Festa de Les Alfàbegues amb la campanya “Que no t’amarguen la Festa” que vetlarà pel benestar de les dones amb diferents accions i amb la posada en marxa del Punt Violeta que sestarà present en el recinte de l’Albereda durant els actes més multitudinaris de les Festes.

Pólvora i Seguretat

Una altra àrea que ha participat en aquesta reunió ha sigut la de Serveis Jurídics amb el seu tècnic i el seua regidora, Mónica Martín. Una àrea que treballa perquè Bétera siga un poble coeter segur durant els festejos. Bétera és un municipi amb una arrelada i gran tradició de pólvora que compta amb espectacles com la Cordà o la Coetà en la qual participen tant els Majorals com les Penyes Coeteres. Des d’aquesta regidoria es vetla pel compliment de la normativa, les assegurances i la seguretat d’aquests actes pirotècnics tan característics del municipi.

Convivència veïnal

Un altre dels aspectes que s’ha tractat durant la reunió ha sigut la convivència veïnal a fi, també, de garantir el descans dels veïns i veïnes que així ho desitgen. En aquesta línia, els cossos i forces de seguretat vetlaran perquè es respecten les hores dels espectacles en el recinte firal de l’Albereda.

Neteja, logística i muntatge d’actes

Altre punt que s’ha abordat en la reunió ha sigut la neteja, el muntatge i la logística dels actes, d’ací, que s’haja comptat amb els responsables tècnics de les àrees de Medi Ambient i Obres Públiques al costat de la seua regidora, Gloria Campomanes, per a així determinar el condicionament dels diversos espais del recinte firal i adjacents on se celebraran les festes. Al seu torn, també s’ha tractat el tema de la neteja per a coordinar els equips i mantindre una Bétera neta durant els festejos.

En aquest sentit, tant el regidor de Festes com el de Seguretat Ciutadana, han volgut agrair per endavant tant als treballadors de l’Ajuntament com a les forces i cossos de seguretat de l’estat el treball que realitzaran per a salvaguardar el benestar de la ciutadania i garantir el gaudi de les Festes de les Alfàbegues.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà